onsdag 16. mars 2011

KOM oppgave 1

Her er bidraget mitt til KOM på scrapping.no, tema var "Dyr". Jeg fikk kun 1 stemme (i tilegg til min egen), vel spørs om jeg gidder å delta der igjen....

7 kommentarer:

Lene sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Lene sa...

Synes jeg du skal. Jeg synes kortet ditt er knallsøtt. Men det er jo hard konkurranse da. Fikk ikke så mange stemmer jeg heller. Jeg kommer nok aldri til å komme med i en finale. Men sånn er det vel bare når man er så ny på dette.(snakker for meg selv, vet ikke hvor lenge du har holdt på:)) Men man får i allefall noen utfordringer ved å delta og det er jo gøy. Jeg skal prøve meg igjen, men regner ikke med å komme særlig høyt på listene
(Ps: forrige innlegg ble lit klønete skrevet så måtte omformulere litt)

Hempsukka sa...

Tusen takk, Lene! Ja får vel prøve meg igjen, visste vel at det skulle bli slik og hadde ikke forventet meg å vinne nei men synes det er rart at 1 kort skal få nesten alle stemmene. Har vi alle så lik smak at vi liker det samme? Trodde kanskje det var litt forskjellige meninger om hva som er fint... Men det var nå morro å delta likevel så vi kaster vel oss ut i det igjen. Lykke til på neste runde!

pia iris sa...

er vel litt vennestemming i visse forum....
kortet ditt var lekkert det.
likte fargene og de herlige blomstene.
ha en flott dag. klem pia

Hempsukka sa...

Ja der sier du noe pia iris, har nå likevel bestemt meg å droppe KOM siden jeg nettopp fikk beskjed om at poengene mine (for deltagelse) er indratt pga dette innlegget. Jeg har altså lagt ut bildet før final avstemmingen er over og det var ikke lov, trudde det gjaldt avstemmingen dette kortet var med på...vel finner nok andre utfordringer skal dere se!

Ritva sa...

Aivan ihana koirakuva, niin hellyttäviä - kivasti kerrosmaista asettelua ja kukkarykelmä non upea!
Ja aivan ihania kortteja muitakin sinulla täällä!!!

Linda's Dillerier sa...

Syns kortet ditt var super søtt jeg. Men jeg får litt vond feeling når jeg ser folk stemmer på seg selv. Og lese reglene før deltagelse er jo noe man alle forplikter seg til, inkludert deg. Jeg har selv blitt disket tidligere og jeg lærte i allefall. Jeg kom heller ikke til finalen i denne runden men hun som fikk kortet ble kjempe glad. Og er det ikke det som er det viktigste? Mottager og ikke om man vinner eller ei. Jeg syns fryktelig synd på arrangøren av denne konkurranse, 60 damer med hver sin mening om sine egne kort. Syns du bare skal ta det som en utfordring videre, det viktigste er ikke og vinne men og delta. Lykke til om du prøver deg igjen :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...